ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Πειραιάς,

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η θάλασσα ξεβράζει άψυχα κορμιά, μόνο τραγωδίες το σύστημα γεννά!
ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Με οργή καταγγέλλουμε το θάνατο προσφύγων και μεταναστών, στο τραγικό πολύνεκρο ναυάγιο ανοιxτά της Πύλου σήμερα.

Οι νεκροί αυτοί προστίθενται, στην εκατόμβη νεκρών, στην οποία έχει μετατρέψει τη Μεσόγειο και το Αιγαίο, η πολιτική της Ε.Ε. και οι σχεδιασμοί του ΝΑΤΟ, που με επεμβάσεις και πολέμους,  καταδικάζουν στη φτώχεια λαούς και τους οδηγούν στη μετανάστευση, εγκαταλείποντας τη χώρα τους, για να επιβιώσουν.

Αυτό το έγκλημα έχει τη σφραγίδα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που πανηγύριζαν για τις “επιτυχίες” της πολιτικής τους στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό, που έβαλαν φαρδιά – πλατιά την υπογραφή τους στην αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, που ηγούνται στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς εναντίον των λαών της περιοχής και ζητάνε από τον ελληνικό λαό, να πληρώσει τα πανάκριβα εξοπλιστικά προγράμματα.

Με αυτήν την πολιτική μόνο θύματα και ανθρώπινο πόνο μετράμε.

Εμείς οι εργαζόμενοι δεν μπορούμε να ανεχτούμε, να βλέπουμε τα άψυχα κορμιά, των φτωχών και ξεριζωμένων, που ψάχνουν για ελπίδα, να ξεβράζονται στον τόπο μας!

Εκφράζουμε τον πόνο, την οργή και την αλληλεγγύη μας. Την κάνουμε Δύναμη, Φωνή και Αγώνα και συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο που καλούμε Σωματεία και Φορείς,
αύριο ΠΕΜΠΤΗ 15/6, στις 8:00 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ