Σύσκεψη για την ένταση της πάλης για το Ασφαλιστικό

Καλούμε σε συμμετοχή στη σύσκεψη για την ένταση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και για την προετοιμασία για τη 48ωρη απεργία εάν και όταν η κυβέρνηση τολμήσει να φέρει το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό στη Βουλή,  την Τρίτη 29 Μαρτίου, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του σωματείου μας (Ομηρίδου Σκυλιτση 19, Πειραιάς).

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωράει με γοργούς ρυθμούς την υλοποίηση των δεσμεύσεών της απέναντι στους “θεσμούς” και σύμφωνα με τις επιταγές του τρίτου μνημονίου. Μέσα στον κουρνιαχτό που έχει σηκωθεί με το μεγάλο θέμα του Προσφυγικού, προχωράει η λεγόμενη διαπραγμάτευση και όπως γίνεται φανερό, αλλά και όπως είχαμε προβλέψει, το Ασφαλιστικό θα είναι χειρότερο από αυτό που παρουσίασε πριν λίγο καιρό ο υπουργός Εργασίας Κατρούγκαλος. Ταυτόχρονα προχωράει και το Φορολογικό που θα τσακίσει περαιτέρω το λαϊκό εισόδημα.

Σας καλούμε σε σύσκεψη για την ακόμα καλύτερη οργάνωση της πάλης, ώστε ο νόμος-λαιμητόμος να μην ψηφιστεί, να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ανέβει το επίπεδο της πάλης, να τους αναγκάσουμε να μην το φέρουν στη Βουλή, έτσι ώστε αν τολμήσουν και το φέρουν με τη 48ωρη απεργία να νεκρώσουν οι χώροι δουλειάς, να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο κλαδο του εμπορίου, που θα προαναγγέλλει και γενικότερες εξελίξεις κλιμάκωσης και αμφισβήτησης του συνόλου της αντιλαϊκής πολιτικής.

ΤΟ ΔΣ