Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Κυριακή 22 Μάη, 5.30 μ.μ. στην Ομόνοια

  • Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Κυριακή 22 Μάη, 5.30 μ.μ. στην Ομόνοια ενάντια στη  νέα φοροεπιδρομή  που ετοιμάζει η Κυβέρνηση (προσυγκέντρωση του σωματείου 5.00 μμ, Πλατεία Κοτζιά)
  • ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ την Κυριακή 22 Μάη, 11.00π.μ. στα γραφεία του σωματείου (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, Εργατικό Κέντρο Πείραια), με θέματα: εξελίξεις στον κλάδο, πρόγραμμα δράσης το επόμενο διάστημα.

Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μάη η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή το νέο γύρο επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα, στο Ασφαλιστικό, στους μισθούς! Έρχεται νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που αφορά επιβολή νέων έμμεσων φόρων στη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει, ιδιωτικοποιήσεις, “απελευθέρωση” των “κόκκινων” δανείων, νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.

Το τσάκισμα των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων συμπληρώνεται με νέα προκλητικά προνόμια και ενισχύσεις για τους επιχειρηματικούς ομίλους, για τη θωράκιση και στήριξη της καπιταλιστικής κερδοφορίας.

Κανένας δεν πρέπει να λείψει από τις μάχες που έρχονται!
Να πάρει τη θέση του στον ταξικό αγώνα! Να απαντήσει στην αδράνεια!    

Συσπειρωμένοι, οργανωμένοι στο σωματείο μας, δεν παραδίδουμε τα όπλα, δεν ρίχνουμε τον πήχη της ζωής μας. Να μην αρκεστούμε στη ζωή με τα ψίχουλα για να ταΐζεται η κοιλιά των αφεντικών. Τους γυρνάμε την πλάτη.

Καμία ανοχή, καμία συναίνεση! Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα!

ΤΟ ΔΣ