Να ανακληθεί ΤΩΡΑ η απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ-ΠΕ και μέλους της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο.

Πειραιάς,

19 Δεκέμβρη 2023

Δελτίο Τύπου

ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ
ΣΙΓΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

 

Να ανακληθεί ΤΩΡΑ η απόλυση του Προέδρου
του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ-ΠΕ  και μέλους της Διοίκησης της  Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο.

 

Η εταιρία, αξιοποιώντας όλο το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο, που έχει περάσει από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, στοχεύει στην τρομοκράτηση των εργαζομένων. Να μην κινείται φύλο. Να σταματήσουν αυτές οι “ενοχλητικές φωνές” που μιλούν για αυξήσεις στους μισθούς και καλύτερες συνθήκες δουλειάς. Αλλιώς πως θα εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη κερδοφορία της και η υλοποίηση των σχεδιασμών της;

Την ώρα που πολλά Σωματεία παλεύουμε για υπογραφή Συμβάσεων με αυξήσεις, η απόλυση του προέδρου ενός Σωματείου, το οποίο παλεύει για υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης Εργασίας, είναι επίθεση σε όλα τα Σωματεία, σε όλους τους εργαζόμενους.

Στεκόμαστε με όλους τους τρόπους στο πλευρό του Σωματείου και των εργαζομένων του ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ – ΠΕ, ώστε να ανακληθεί η απόλυση και να υπογραφεί Επιχειρησιακή Σύμβαση.

Στηρίζουμε την απεργιακή κινητοποίηση των συναδέλφων στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, που προκήρυξε η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.).

 

Δίνουμε ραντεβού Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στις 7.00 π.μ.,
στις πύλες της αποθήκης (Αγ. Ι. Ρέντη 98, Ρέντης).
Εργοδοσία – Κυβέρνηση προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν!
Εμείς όμως έχουμε τη δύναμη και μπορούμε να επιβάλουμε το δίκιο μας!
 
ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ