Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Πειραιάς,

Τρίτη 7 Νοέμβρη 2023

Δελτίο Τύπου

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Καταγγέλλουμε την ελληνική κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό, που προχώρησε σε μια πρωτοφανή δίωξη του Παλαιστίνιου διαδηλωτή στην Αθήνα, επειδή την Κυριακή 5 Νοέμβρη, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης – συναυλίας αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, που σφαγιάζεται, ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης και της Ελλάδας μαζί, με το σκεπτικό ότι «εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος».

 

Σύμφωνα με το σκεπτικό της δίωξης:

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, που σηκώσαμε την παλαιστινιακή σημαία, που φορέσαμε την παλαιστινιακή μαντίλα, που φωνάξαμε συνθήματα κατά της ισραηλινής κατοχής, που σιγοτραγουδήσαμε τον ύμνο της Παλαιστίνης, γραμμένο από το Μίκη Θεοδωράκη, του οποίου τα τραγούδια υπήρξαν παράνομα, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΔΙΩΞΗ!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ που ζωγράφισαν τη σημαία της Παλαιστίνης, για να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί νοσοκομείων, σχολείων και οι δολοφονίες μικρών παιδιών, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΞΗ!

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΛΑΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

 

Ο Ελληνικός Λαός έχει ταχθεί ήδη και έχει καταγραφεί η στάση του, στο πλευρό του Λαού της Παλαιστίνης. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Η κυβέρνηση της χώρας, συνεργάτης του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ, που έχει δώσει απλόχερα τη γη, τις υποδομές και ό,τι υλικό απαιτεί η πολεμική μηχανή ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ, είναι αυτή που εκθέτει με τη στάση της τον Ελληνικό Λαό σε κίνδυνο αντιποίνων.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ

Οι λαοί σε όλο τον κόσμο, που νομίζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις ότι τους έχουν του χεριού τους, αποδεικνύουν καθημερινά με τις διαδηλώσεις τους ότι δεν τρομοκρατούνται.

 

ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ,
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

 

Απαιτούμε:
  • ΤΩΡΑ να παύσει κάθε δίωξη, να αρθούν όλες οι κατηγορίες
  • ΤΩΡΑ να αναγνωριστεί το Παλαιστινιακό κράτος σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Βουλής, του 2015.
  • ΤΩΡΑ να σταματήσει κάθε συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

 

Το Δ.Σ.