Να Ανακληθεί Τώρα η Εκδικητική Απόλυση, του συναδέλφου, Οργανωτικού Γραμματέα του Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών (ΣΕΟΔ), από την εταιρία «ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ Α.Ε.».

Δελτίο τύπου 

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της εταιρίας «ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ Α.Ε.» και την παράνομη και εκδικητική απόλυση συναδέλφου μέλους του Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών.

Στην προσπάθειά της να διασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση της κερδοφορίας της, ξέροντας ότι τα κέρδη, για τα οποία πανηγυρίζουν, έχουν βγει από την απλήρωτη δουλειά των εργαζόμενων και την ένταση της εκμετάλλευσής τους, επιδιώκει να δημιουργήσει εργασιακό περιβάλλον σιγής νεκροταφείου.

Δε θα επιτρέψουμε να τους περάσει!

 

Η Αλληλεγγύη το όπλο μας.
Η Οργάνωση η δύναμή μας.

Εκφράζουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας και απαιτούμε την άμεση επαπρόσληψη, του συναδέλφου, που διεκδίκησε καλύτερες συνθήκες και όρους εργασίας, για όλους τους εργαζόμενους και απλώνουμε το χέρι σε όλους όσους σηκώνουν το κεφάλι τους ψηλά.

Την ώρα που τα εργασιακά μας δικαιώματα και κατακτήσεις, μπαίνουνε στη μέγγενη, προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων – Την ώρα που η τεχνολογική εξέλιξη επιτρέπει να δουλεύουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερες ώρες, η κυβέρνηση, υπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγαλοεργοδοτών, με την εφαρμογή της «ψηφιακής κάρτας εργασίας» και τις διατάξεις που ξέθαψε του 1932, αυξάνει  τις απλήρωτες ώρες δουλειάς  μας, που γίνονται τα κέρδη των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων κ.λπ. … Αυτήν την ώρα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Το Δ.Σ.