Καταγγέλλουμε τις Τρομοκρατικές Aπολύσεις εργαζομένων και υποψηφίων, εν μέσω των εκλογών του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, από την πολυεθνική «PeopleCert»

Πειραιάς,

4 Δεκέμβρη 2023

Δελτίο Τύπου

 

Καταγγέλλουμε τις τρομοκρατικές απολύσεις εργαζομένων και συναδέλφων υποψηφίων, εν μέσω των εκλογών του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, από την πολυεθνική «PeopleCert». Με την εταιρία μάλιστα, να ζητάει υπερωρίες και να έχει αγγελίες αναρτημένες, για προσλήψεις.

Στηρίζουμε το Σωματείο και τις αποφάσεις του, ώστε να ακυρωθούν οι τρομοκρατικές απολύσεις και να πάψει κάθε συνδικαλιστική δίωξη, σε αυτόν το χώρο και σε όποιον άλλο, οι εργοδότες σκέφτονται ότι «έχουν το μαχαίρι, έχουν και το καρπούζι».

Το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση, είναι κατάκτηση του εργατικού κινήματος και κατοχυρωμένο δικαίωμα, όλων των εργαζομένων.

Η περιφρούρηση αυτού του δικαιώματος, είναι υπόθεση, όλων των εργαζομένων, σε συνθήκες μάλιστα που οι μισθοί μας παραμένουν καθηλωμένοι, σε επίπεδα που δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε αξιοπρεπώς και η ακρίβεια τους μειώνει ακόμη περισσότερο.

Δε θα επιτρέψουμε τη δίωξη κανενός εργαζόμενου, για συμμετοχή στο συνδικάτο του!

Θα μας βρείτε όλους μπροστά σας!

Κανένας εργαζόμενος μόνος του!

Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση!

Πάρτε πίσω τις απολύσεις!