Κάλεσμα ΔΑΣ Εργατοϋπαλλήλων Ελληνικών Υπεραγορών Σκλαβενίτη για συμμετοχή στις εκλογές του σωματείου

Η Δ.Α.Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ χαιρετίζει τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων & Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά και καλεί τους χιλιάδες συναδέλφους στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά να το στηρίξουν με την συμμετοχή και τη δράση τους.

 

Σε μια περίοδο που εργοδοσία και εργοδοτικός συνδικαλισμός μέσα από κατάπτυστες συμβάσεις μετατρέπουν τον μισθό μας σε επίδομα προσωπικής παροχής, όταν η εντατικοποίηση σε συνδυασμό με τα ανύπαρκτα μέσα υγιεινής και ασφάλειας αποδεκατίζουν καθημερινά δεκάδες συναδέλφους μας, η δική μας απάντηση πρέπει να είναι η οργάνωση του αγώνα μας μέσα από τα ταξικά μας σωματεία, για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.

 

 Ενισχύοντας το κλαδικό μας σωματείο αλλάζουμε τους συσχετισμούς, απομονώνουμε τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας που ως “εκπρόσωποι” των εργαζομένων στην ΟΙΥΕ υλοποιούν τα σχέδια της εργοδοσίας, εκφυλίζοντας το εργατικό κίνημα.

 

Ενισχύοντας το κλαδικό μας σωματείο κάνουμε πράξη το σύνθημα «έξω οι εργοδότες από τα σωματεία», για την ανασύνταξή του συνδικαλιστικού κινήματος που μόνο οι δυνάμεις και τα σωματεία που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ μπορούν να οργανώσουν.

 

Τώρα είμαστε πιο πολλοί, ας γίνουμε και πιο δυνατοί.

 

Με την συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες του κλαδικού μας σωματείου στέλνουμε μήνυμα όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε κανέναν να αποφασίσει για εμάς χωρίς εμάς.

 

 Για να παλέψουμε από καλύτερη θέση για αυξήσεις στους μισθούς, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, για να έχουμε ελεύθερο χρόνο, για το δικαίωμα στην υγεία, στην ψυχαγωγία και στην αναψυχή για εμάς και τις οικογένειες μας

.

Συνάδελφοι, καλή επιτυχία στις αρχαιρεσίες σας και καλή δύναμη στους αγώνες σας.