Αποφάσεις του Δ.Σ κατά τη συνεδρίασή του στις 27/3/2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε  στα γραφεία του σωματείου την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, μετά από εκτενή συζήτηση για τις εξελίξεις στον κλάδο και γενικότερα, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Την κλιμάκωση της πάλης εναντία στον αντιασφαλιστικό νόμο της κυβέρνησης και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας.
  2. Την πραγματοποίηση σύσκεψης για το ασφαλιστικό και την κλιμάκωση της δράσης την Τρίτη 29 Μάρτη 2016, 6:30 μμ, στα γραφεία του σωματείου (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, Εργατικό Κέντρο Πειραιά).
  3. Τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης, που θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στον Πειραιά την Πέμπτη 31 Μάρτη, 7:00 μμ, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Δείτε σχετικά εδώ).
  4. Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας για αγώνα ενάντια στην ανεργία, τη συμμετοχή στην πορεία ενάντια στην ανεργία και στη μεγάλη διαδήλωση – συναυλία εργαζομένων, ανέργων και νεολαίας την Κυριακή 10 Απρίλη, στο Σύνταγμα, στις 6 μ.μ (Δείτε σχετικά εδώ),
  5. Την πραγματοποίηση σύσκεψης ανέργων την Τετάρτη 6 Απρίλη 2016, 6:30 μμ, στα γραφεία του σωματείου (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, Εργατικό Κέντρο Πειραιά).
  6. Τη συνέχιση της συγκέντρωσης υλικής βοήθειας για τους πρόσφυγες. Η συγκέντρωση των υλικών θα γίνεται Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. από τις 6:30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ, στα γραφεία τoυ Σωματείου (Δείτε σχετικά εδώ).

ΤΟ ΔΣ