ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ funds CEPAL και doValue ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΗ στις 12 και 2μμ

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της επιτροπής του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που είναι προγραμματισμένες να γίνουν τις επόμενες μέρες.

Ιδιαίτερα καλούμε όλους τους συναδέλφους οφειλέτες που έχουν δάνεια κόκκινα ή νιώθουν ότι τελικά δε θα καταφέρουν να τα αποπληρώσουν, να πυκνώσουν τις γραμμές του σωματείου και να έρθουν σε επικοινωνία με το σωματείο και την επιτροπή.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, μόνο ο συλλογικός αγώνας
μπορεί να σώσει τα σπίτια του λαού.

 

Η κινητοποίηση θα γίνει την Τετάρτη 31 Μάρτη
στις 12 στην CEPAL στη Λεωφόρο Συγγρού, με ραντεβού στις 11:30πμ στο σταθμό του ΦΙΞ (πεζόδρομο Κουκακίου) και
στις 2μμ στη doValue στην Καλλιθέα, στο σταθμό του Ηλεκτρικού.

 

Ο αγώνας για την προστασία της λαϊκής κατοικίας συνεχίζεται και θα γιγαντωθεί. Οι πρωτοπόροι συνδικαλιστές, ο κάθε άνθρωπος που δεν ανέχεται την αδικία και τη βαρβαρότητα, να εκφράσει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του στους βιοπαλαιστές, εργάτες και επαγγελματίες που γίνονται λεία στις ορέξεις των αρπακτικών, να δημιουργηθεί ένα τοίχος αποτροπής υφαρπαγής του δικαιώματος στην κατοικία. Το κάθε σωματείο, η κάθε γειτονιά να γίνουν κάστρα του αγώνα.

 

Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε.
Αφού λοιπόν η αδικία έγινε νόμος, η αντίσταση είναι το καθήκον.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

Την αναστολή όλων των πλειστηριασμών, την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας,   κούρεμα χρεών, διαγραφή τόκων και πανωτοκίων, ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές, να σταματήσουν οι εκβιασμοί στους οφειλέτες, ρυθμίσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες με βάση τα σημερινά εισοδήματα των οφειλετών. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

 

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΙΟΣ

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Σωματείου: 6947419430 – 6975731205
ΠΑΜΕ: 2103833786